Facebook Pixel Ενθουσιασμός για Μάικ!
| 2012-07-11 11:00:00

Ενθουσιασμός για Μάικ!

Ενθουσιασμός για Μάικ!

Οι Τούρκοι φόρεσαν ήδη ...φέσι στον Μπατίστ, αφού η είδηση για τη συμφωνία του με τη Φενέρμπαχτσε για την επόμενη σεζόν αποτελέι βασικό θέμα στα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας.

Πρώτο θέμα στις περισσότερες ιστοσελίδες της Τουρκίας είναι η συμφωνία του Μάικ Μπατίστ.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι μετά τον Ρομέιν Σάτο είναι έτοιμη να ανακοινώσει και δεύτερο παίκτη από τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για "τελειωμένη μεταγραφή", η οποία επιβεβαιώνεται από τη Φενέρ και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Πρώτη μετέδωσε την είδηση η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου ΝTV SPOR για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέσα της γειτονικής χώρας.

Όπως είναι φυσικό η "αρπαγή" του Μπατίστ από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές ειδήσεις του καλοκαιριού στην Κωνσταντινούπολη.

Η Φενέρ άλλωστε είναι λαοφιλέστερη ομάδα στην Τουρκία και έχοντας στο τιμόνι της τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι αλλά και δύο από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλητή Ευρώπης του 2011 Παναθηναϊκού έχει αποκτήσει ήδη τον τίτλο του φαβορί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags