Facebook Pixel Ελπίδα σωτηρίας
| 2012-07-15 11:44:00

Ελπίδα σωτηρίας

Ελπίδα σωτηρίας

Κάθε ώρα που περνάει η θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Ο Άρης εκπέμπει S.O.S. και περιμένει μόνο εκ των έσω να βρεθεί λύση.

Η αναζήτηση ρευστού αποτελεί το μόνιμο ζήτημα καθώς ο ΑΡΗΣ χρειάζεται 1εκ ευρώ μέχρι τέλος του μήνα και η διορία σιγά σιγά εκπνέει. Είναι σαφές πως ο κόσμος δε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη βοήθεια, αφενός λόγω της γενικότερης ύφεσης που πλήττει την κοινωνία αφετέρου όμως και λόγω της κατάστασης στον σύλλογο.

Η πρωτοβουλία της ΚΜΑ σκοπό να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο αλλά παράλληλα να αποφασιστούν ενέργειες που θα δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ανάσα. Σκοπός είναι να πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις για την εύρεση ρευστού ακόμα και αν χρειαστεί να πάνε πόρτα πόρτα.

Στη συνάντηση θα βρίσκονται εκτός του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα, αυτά των ΠΑΕ, ΑΣ, βετεράνων αλλά και εκπρόσωποι των συνδέσμων. Το μεγάλο στοίχημα είναι να δώσουν το παρόν και εκπρόσωποι ή ακόμα και οι επιχειρηματίες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Η κλεψύδρα αδειάζει και όσοι εκμεταλλεύτηκαν τον ΑΡΗ, ακόμα και σε πρόσφατες συναντήσεις με σκοπό τη σωτηρία, χωρίς όμως να προσφέρουν έμπρακτη βοήθεια θέλοντας ή μη ρίχνουν `μαύρη πέτρα` πίσω τους.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags