Facebook Pixel Ο Mike Batiste αφηγείται στο sportarena.gr
| 2012-07-17 20:34:00

Ο Mike Batiste αφηγείται στο sportarena.gr

Ο Mike Batiste αφηγείται στο sportarena.gr

Ένα πολuαναμενόμενο βιβλίο, η αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ ήρθε για τους φίλους της ελληνικής αθλητικής βιβλιογραφίας στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό eshop www.sportarena.gr.

Η MVPublications μετά την αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη, συνεχίζει να καινοτομεί στον χώρο των αθλητικών εκδόσεων και μας φέρνει πιο κοντά στον αθλητή και άνθρωπο Mike Batiste.

Από τις κακόφημες συνοικίες της Αμερικής μέχρι την καταξίωση ο δρόμος ήταν μακρύς και ο αμερικάνος δεν διστάζει να τα γράψει ΟΛΑ. Από την αυτοβιογραφία του Μπατίστ δεν λείπει κανείς. Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεκάδες άλλοι που πρωταγωνίστησαν σε μικρές και μεγάλες ιστορίες.

Μα πάνω απ' όλους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα βιβλίο που αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες τον τρόπο πάνω στον οποίο βασίστηκε η δυναστεία του Παναθηναϊκού.

Μπες τώρα στο www.sportarena.gr ή τηλεφώνησε στο 801 11 70 800 (210 677 3366 από κινητό) για να αποκτήσεις το νέο βιβλίο του Μάικ Μπατίστ . Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με paypal.

Διαθέσιμο από 24/7, μπορείς να το παραγγείλεις για σένα ή για δώρο κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags