Facebook Pixel Νέα πρόταση και νέα διαφορά
| 2012-07-19 10:41:00

Νέα πρόταση και νέα διαφορά

Νέα πρόταση και νέα διαφορά

Δεύτερη προσπάθεια προσέγγισης έκανε ο Παναθηναϊκός στον Περπέρογλου, που είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή από τον παίκτη. Σενάριο για την απόκτηση Κινέζου γκαρντ!

Δεύτερη προσπάθεια προσέγγισης έκανε χθες ο Παναθηναϊκός στον Στράτο Περπέρογλου, αλλά και πάλι δεν μοιάζει να υπάρχει σημείο προσέγγισης.

Οι "πράσινοι" κατέθεσαν νέα πρόταση στον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος δεν έδωσε μεν οριστική απάντηση, αλλά είναι δύσκολο να την αποδεχτεί.

Είναι αλήθεια ότι μετά και την απώλεια του Μαυροειδή ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ποιοτικούς Ελληνες και ειδικά στη θέση "3", όπου είναι εντελώς "γυμνός" μέχρι τώρα.

Σημείο προσέγγισης, πάντως, δεν διαφαίνεται προς στιγμήν, ενώ η Καζάν είναι πάντα στο παιχνίδι για τον Στράτο!

Σενάριο για Κινέζο γκαρντ

Το άνοιγμα που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στην κινεζική αγορά είναι συμφωνημένο... Η αρχική προσπάθεια για την απόκτηση του Χαν, λόγω των προβλημάτων υγείας του παίκτη, υποχωρεί, όχι όμως και το ενδιαφέρον των "πράσινων" για έναν Κινέζο.

Μόνο που αυτήν τη φορά ο παίκτης που φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το "τριφύλλι" δεν είναι ψηλός, αλλά γκαρντ.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά όλα δείχνουν ότι η προσέγγιση στην αγορά της Κίνας θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ, το όνομα του οποίου πάντως μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags