Facebook Pixel "Koκκίνισε" από το ...καλό του!
| 2012-08-05 09:45:00

"Koκκίνισε" από το ...καλό του!

"Koκκίνισε" από το ...καλό του!

Ο Στράτος Περπέρογλου το πήρε απόφαση να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Θα αλλάξει κάτι μόνο με κάποια εξαιρετικά καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Η διαδρομή ΟΑΚΑ, ΣΕΦ μπορεί να γίνει σε δύο ημέρες και όχι εξαιτίας της κίνησης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Αν όμως παρεμβάλλεται υπερατλαντικό ταξίδι τότε οι εξελίξεις καθυστερούν. Ο Στράτος Περπέρογλου βρίσκεται στις ΗΠΑ με την σύζυγό του κι εκεί έλαβε την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την περιβάλλον του παίκτη και η απόφασή είναι να υπογράψει με τον Ολυμπιακό, αν δεν υπάρξει στις επόμενες 24 ώρες κάποια συγκλονιστικά καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ο 28χρονος φόργουορντ αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο καθώς ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε βελτιωμένη πρότασή όπως περίμενε ο αθλητής ενώ την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός προσέγγιζε τις απαιτήσεις του. Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν απάντηση για να προχωρήσουν τις διαδικασίες, διότι ο Περπέρογλου θα χρειαστεί να περάσει από σειρά ιατρικών εξετάσεων πριν υπογράψει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Το καταρχήν... ναι αποτέλεσε τον επίλογο των διαπραγματεύσεων.

Με τα ισχύοντα δεδομένα, ο Περπέρογλου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης αφού δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην διεκδίκησή του.

Ο αθλητής αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να διευθετηθούν οι πολλές λεπτομέρειες και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Αν δεν "χαλάσει" η συγκεκριμένη μετεγγραφή, τότε ο Ολυμπιακός θα περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Καββαδά για να κλείσει το ρόστερ του από τις αρχές Αυγούστου, αφήνοντας παράλληλα μία κενή θέση Αμερικανού δια παν ενδεχόμενο.

Αναφορικά τον νεαρό σέντερ του Πανιωνίου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα έχοντας άριστη σχέση με τον τέως παίκτη του στους κυανερύθρους.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags