Βεβαίως, τότε κανείς δεν φανταζόταν πως το λαϊκό άσμα-εξίσωση θα έβρισκε ιδανική ενσάρκωση στον έρωτα της 40something Έλλης Κοκκίνου και του 22χρονου συντρόφου της, καλαθοσφαίριση Γιώργου Μπόγρη.

Άλλωστε το σοκ που κάποτε προκαλούσε το ηλιακό χάσμα στις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών μοιάζει πλέον από ρετρό έως vintage.

Ωστόσο, ποιος μπορεί να αντισταθεί στα φωτογενή στιγμιότυπα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού στις καλοκαιρινές διακοπές του;

Η Έλλη και ο Γιώργος απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς στη Σκιάθο, όπου κατέλυσαν την προηγούμενη εβδομάδα μόνοι. Ή μάλλον σχεδόν μόνοι, αφού το ζευγάρι συνοδεύει και ένας στενός φίλους του σέντερ που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Παλαίμαχη πρωταθλήτρια του θαλάσσιου σκι -υπήρξε 3η Πανελληνιονίκης ως αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Βάρκιζας- η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τα θαλάσσια σπορ στις περίφημες Κουκουναριές υπό το βλέμμα άδολου θαυμασμού του νεότερου συντρόφου της, ο οποίος καμαρώνει τα τσαλίμια της πάνω στα πέδιλα του σκι.

Βεβαίως, αγαπημένο σημείο του ζευγαριού για βουτιές είναι η παραλία Μάραθα, όπου εμφανίζονται καθημερινά λίγο μετά το μεσημεριανό μεσουράνημα του ηλίου.

Η ημέρα τους ξεκινά με κολύμπι, ραστώνη στις ξαπλώστρες και χαλαρό διάβασμα. Η θερινή δίαιτά τους περιλαμβάνει φρουτοσαλάτες στην παραλία και φυσικά άφθονο φρέσκο ψάρι στη γνωστή κοσμική ταβέρνα "Το Καρνάγιο". Βλέπετε, τόσο η Έλλη όσο και ο Γιώργος προσέχουν ιδιαιτέρως το διατροφικό σχήμα που ακολουθούν.

Η μόνο παρασπονδία που επιτρέπουν στον εαυτό τους ελέω θέρους είναι μερικοί εσπρέσο φρέντο δίπλα στο κύμα -κι αυτοί χωρίς ζάχαρη.

Εξάλλου, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ανερχόμενος καλαθοσφαιριστής επέλεξαν τη Σκιάθο για τις διακοπές τους όχι για το ξέφρενο clubbing ή τις κοσμικές εμφανίσεις, αλλά για μερικές στιγμές χαλάρωσης και προπάντων ιδιωτικότητας.

Πηγή: markos.tv