Facebook Pixel Έτσι "έφτιαξαν" τον Στράτο!
| 2012-10-24 12:08:00

Έτσι "έφτιαξαν" τον Στράτο!

Έτσι "έφτιαξαν" τον Στράτο!

Πώς έζησε ο Περπέρογλου την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος φόργουορντ επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μετά την αλλαγή στρατοπέδου, ήθελε να δώσει απαντήσεις, αλλά πρώτα απ' όλα έπρεπε να «καθαρίσει» το μυαλό του και να μείνει συγκεντρωμένος άσχετα με το τι θα συναντούσε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά το τέλος του αγώνα μπορεί να περηφανεύεται πως όχι μόνο δεν τον «άγγιξαν» όσα συνέβησαν, αλλά πραγματοποίησε και μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην πρώην ομάδα του όντας καθοριστικός για τη νυν.

Ηταν δεδομένο πως οι συμπαίκτες του δεν θα τον άφησαν έτσι. Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις μεταξύ τους και απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του, αλλά κι ένα καθοριστικό τετ α τετ με τον Βασίλη Σπανούλη, στο οποίο ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον συμβούλεψε και του μετέφερε τη δική του εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις.

Φυσικά δεν πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις, καθώς ο Σπανούλης πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στο ΟΑΚΑ στη δική του επιστροφή, εντούτοις πλέον έχει τη «γνώση» για να βοηθήσει τον Στράτο Περπέρογλου, όπως και έκανε.

Κυρίως τον ηρέμησε, τον βοήθησε να «αδειάσει» το μυαλό του και να συγκεντρωθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αν ο Περπέρογλου «ξέφευγε» και έδειχνε προς τα έξω την αμηχανία του, τότε θα... έχανε.

Τα πρώτα λεπτά που πάτησε παρκέ ήταν κάπως περίεργα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο 28χρονος φόργουορντ προσαρμοζόταν και ανέβαζε τον βαθμό συγκέντρωσής του. Ηταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε μεγάλα καλάθια στο δεύτερο.

Το... κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήταν η μεγάλη αφιέρωση του Κώστα Παπανικολάου στο τρίποντο που έφερε τον Ολυμπιακό μπροστά με 64-57. Ο 22χρονος φόργουορντ σκόραρε έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και αμέσως γύρισε τρέχοντας και δείχνοντας τον Περπέρογλου όσο πιο επιδεικτικά γινόταν.

Ο Περπέρογλου έσφιξε τις γροθιές του, πανηγύρισε μαζί με τον Παπανικολάου και όλα είχαν τελειώσει. Οι συμπαίκτες του τού έκαναν το «δώρο» που χρειαζόταν, γνωστοποίησαν πως έπαιζαν και γι' αυτόν και ο «Πέρπε» έφυγε με το διπλό στην πρώτη του επιστροφή στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags