ΠΑΟΚ-Περιστέρι 83-68
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ ισορροπημένο. ΠΑΟΚ και Περιστέρι έδιναν ηρωικές μάχες και στην άμυνα και στην επίθεση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε έναν Χάτσερ, να τον πιεις στο ποτήρι αφού με 12 πόντους ήταν ο οδηγός της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου. Το Περιστέρι πάλευε κάθε φάση, κατέβαζε τα ριμπάουντ με αποτέλεσμα σε κάθε επίθεση να είχε διπλή ευκαιρία να σκοράρει. Το 19-19 της πρώτης περιόδου ήταν απόλυτα δίκαιο.
Στην συνέχεια ο Χάτσερ βρήκε συμμάχους στο επιθετικό κομμάτι τους Κασελάκη, Χαριτόπουλο και Καλλέ αλλά στην άμυνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Έτσι, το Περιστέρι πάντα κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ. Ο Ψαρόπουλος βοηθούσε στο σκοράρισμα τον Γουίλιαμς και ο Παπαντωνίου μαζί με τον Κομποδιέτα και τον Θορν συμπλήρωναν τους παραπάνω. Το ημίχρονο βρήκε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προηγείται με μόλις δύο πόντους.
ΠΑΟΚ και Περιστέρι πήγαιναν… χέρι-χέρι και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, οι παίκτες έκαναν αρκετά λάθη αλλά μετά ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τα πάνω του. Πιο συγκεκριμένα, δύο τρίποντα του Μακ Γκραθ, ένα του Δέδα και δύο πόντοι του Μαργαρίτη έφτασαν την διαφορά στο +14, 64-50, σκορ με το οποίο τελείωσε το τρίτο δεκάλεπτο.
Τον ρόλο του μαέστρου ανέλαβε ο ΜακΓκραθ, ο οποίος πυροβολούσε από όπου κι αν σούταρε και με την βοήθεια των Δέδα, Μαργαρίτη και Τσαϊρέλη η διαφορά έφτασε ακόμα και στο +20 για τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν τα κουράγια να μειώσουν την διαφορά και «παραδόθηκαν» στην Θεσσαλονίκη.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 43-41, 64-50, 83-68
Πανιώνιος-Κολοσσός 89-77
Για τρία και πλέον δεκάλεπτα ο Κολοσσός τα έκανε όλα, ή σχεδόν όλα, εξαιρετικά. Η άμυνά του είχε περιορίσει στο ελάχιστο τη δημιουργικότητα των γηπεδούχων ενώ στην επίθεση οι Ρόδιοι έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι από κάθε απόσταση.
Πολύ φυσιολογικά με βάση την εικόνα του αγώνα η ομάδα του Μηνά Γκέκου βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ (9-17, 25-29, 42-45, 54-63) αφού ο Πανιώνιος το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει μία και μόνο φορά (50-50).
Από το 35' και μετά όμως, τα πάντα άλλαξαν. Ο Πανιώνιος πίεσε πολύ περισσότερο στην άμυνα αναγκάζοντας τον Κολοσσό σε συνεχή λάθη και ο Παππάς με τους Γιάνκοβιτς και Μίλμπουρν ανέλαβαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στην επίθεση.
Με τρίποντο του Αμερικανού, ο Ιστορικός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά (77-74 στο 37') και εν συνεχεία μετέτρεψε μία αγχωτική νίκη σε θρίαμβο με ένα συνολικό σερί 16-3!
Τα δεκάλεπτα: 25-29, 42-45, 61-68, 89-77
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο