Facebook Pixel Έμπαιναν όλα και έκανε πάρτι!
| 2012-11-18 19:25:00

Έμπαιναν όλα και έκανε πάρτι!

Έμπαιναν όλα και έκανε πάρτι!

Το Ρέθυμνο έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο και κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 86-70 στη Νέα Σμύρνη. Τα έβαλαν... όλα οι φιλοξενούμενοι πίσω από τα 6.75.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έκανε το τέλειο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο έδειξε σε όλους τι σημαίνει να είσαι ομάδα του Στέργιου Κουφού. Οι Κρητικοί έκαναν πάρτι πίσω από τα 6,75 με τον Τσόχλα και τον Μπράουν να σκοράρουν από παντού. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο ΑΓΟΡ έπαιξε και σπουδαία άμυνα και κράτησε τον Πανιώνιο σε πολύ χαμηλό σκορ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε στους 50 πόντους στο 35', κάτι που μαρτυρά την σπουδαία άμυνα που έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι.

MVP: Ο Απόλλωνας Τσόχλας. Ο γκαρντ του Ρεθύμνου έκανε το τέλειο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Οργάνωσε υποδειγματικά την παρέα του, έπαιξε σπουδαία άμυνα επάνω στον Νίκο Παππά, αλλά το βραβείο του πολυτιμότερου το παίρνει λόγω της σπουδαία εμφάνισης του στην επίθεση.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Κρις Μπούκερ. Ο Αμερικανός σέντερ του Πανιωνίου ήταν σε κακή βραδιά και περισσότερο κακό έκανε στην ομάδα του παρά καλό. Επιθετικά ο 30χρονος σέντερ ήταν σε άλλο γήπεδο , αλλά και στην άμυνα είχε πάρα πολλά προβλήματα με τους ψηλούς του ΑΓΟΡ να κάνουν ό, τι θέλουν στις δύο ρακέτες.

ΚΕΥ POINT: Το δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί όπου το Ρέθυμνο έκανε το απόλυτο παιχνίδι. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού σε αυτό το διάστημα δέχτηκε 25 πόντους και έβαλε 40 με αποτέλεσμα να προηγηθεί ακόμη και με 30 πόντους. Ο Πανιώνιος έκανε όσα θα έπρεπε να κάνει στα πρώτα τρία δεκάλεπτα μόνο στην τελευταία περίοδο και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μαζέψει τη διαφορά.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 700 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης, αλλά έφυγαν απογοητευμένοι καθώς οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου έκαναν κακή εμφάνιση και γνώρισαν βαριά ήττα.

Δεκάλεπτα: 15-23, 27-44. 40-63, 70-86

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags