Facebook Pixel Πήρε... ανάσα ο Πανελευσινιακός
| 2012-11-18 20:20:00

Πήρε... ανάσα ο Πανελευσινιακός

Πήρε... ανάσα ο Πανελευσινιακός

Ο Πανελευσινιακός που ήταν ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε του Ηλυσιακού (96-84) και πήρε βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Στο ντέρμπι της... παραμονής όπως χαρακτηρίστηκε, η ομάδα της Ελευσίνας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη. Ο Ηλυσιακός, με τον  Διαμαντή Παναγιωτόπουλο στον πάγκο του που αντικατέστησε τον Δημήτρη Παπνικολάου που παραιτήθηκε, πριν αναλάβει ο Γιώργος Ζευγώλης, έμεινε από δυνάμεις στο τέλος.

Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε σημαντική νίκη για τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα. Σπουδαία εμφάνιση για τους Λιακόπουλο, Τσιάκο, Παπανικολόπουλο και Παπανικολάου. 

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα του Ηλυσιακού. Ο Δημήτρης Παπανικολάου παραιτήθηκε, ο Γιώργος Ζευγώλης πήρε την θέση του, οι παίκτες όμως ήθελαν να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους. Οι γηπεδούχοι όμως «καίγονταν» κι αυτοί για τη νίκη και με τον Λιακόπουλο να πραγματοποιεί μεγάλο παιχνίδι και τους Παπανικολόπουλο, Τσιάκο και Παπανικολάου να είναι άξιοι συμπαραστάτες του, ήρθε η δεύτερη νίκη.

KEY POINT: Ο Πανελευσινιακός μπορεί να πήγε στα αποδυτήρια με μία διαφορά ασφαλείας, ωστόσο κατά την επιστροφή δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπήκε πολύ καλά καλά (7-0 σερί), με τον Ηλυσιακό να μην μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο.

MVP: ο Νίκος Λιακόπουλος πραγματοποίησε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση. Ο γκαρντ της Ελευσίνας σταμάτησε στους 24 πόντους (8/11, 2/3τρίπ., 2/2βολ.), μάζεψε 1 ριμπάουντ, ενώ έδωσε 3 ασίστ.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ο Πανελευσινιακός δεν αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, αλλά στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ωστόσο αρκετοί φίλαθλοι είδαν από κοντά τη νίκη της ομάδας τους. 

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 46-38, 60-58, 96-84

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags