Facebook Pixel "Kαμία σχέση με Λάσμε ο Γκιστ"
| 2012-12-22 14:52:00

"Kαμία σχέση με Λάσμε ο Γκιστ"

"Kαμία σχέση με Λάσμε ο Γκιστ"

"Ο Γκιστ είναι αθλητικός παίκτης. Αρκετά καλός στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά και στο τρανζίσιον παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός αμυντικός, ενώ δεν διστάζει να σουτάρει και έξω από τη γραμμή των 6,75 μ. (σ.σ έχει 35% φέτος στην Ευρωλίγκα)", τόνισε αρχικά μιλώντας στη "SportDay" ο Φώτης Κατσικάρης ο οποίος έκανε τη σύγκριση με τον Λάσμε στη συνέχεια:

"Οχι, είναι διαφορετικό το στιλ των δύο παικτών. Ο Λάσμε έχει περισσότερο το τάιμινγκ στο κόψιμο. Είναι ταχύτατος, στην άμυνα είναι εξαιρετικός στα πλάγια βήματα, ενώ είναι πολύ καλός στα μις ματς".

Ο τεχνικός της Μπιλμπάο πρόσθεσε πως: "Δεν είχε σταθερότητα στα παιχνίδια του, αλλά συνήθως παίζει ρόλο και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο κάθε παίκτης και για το αν έχει καταλάβει τον ρόλο του. Αυτό είναι το μυστικό και πιστεύω ότι στον Παναθηναϊκό θα καταλάβει τι ακριβώς θέλουν από εκείνον. Απ' ό,τι φάνηκε δεν έδεσε στη χημεία της Μάλαγα".

Για να καταλήξει: "Είναι από τα πιο αθλητικά "τεσσάρια" που υπάρχουν στην Ευρώπη, ενώ επειδή έχει καλά ποσοστά στο σουτ δεν πρέπει να τον αφήνεις, γιατί είναι απειλή".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags