«Είδαμε τις δύο πρόσφατες νίκες του Ηρακλή. Αγωνίστηκε εξαιρετικά και στις δύο. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα με εκείνη την οποία αντιμετωπίσαμε στο Ιβανώφειο και δεν εννοώ για το ρόστερ. Μιλήσαμε στους παίκτες μας και τους είπαμε πως πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να κάνουμε το παιχνίδι που μας αρέσει: να τρέξουμε και να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό. Αλλά και να είμαστε προετοιμασμένοι για τη ζώνη του Ηρακλή.
Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 8 αβίαστα λάθη, κάναμε καλές επιθέσεις, αλλά τα πήγαμε άσχημα στην άμυνα. Ο Πάρκερ είχε 12 πόντους και 9 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αναγκαίο να αλλάξουμε κάτι στην άμυνα. Τα καταφέραμε όπως είναι προφανές» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο «Ζοτς» και συνέχισε αναφορικά με την εμφάνιση των Τέπιτς και Καλάθη:
«Το σημαντικό είναι ότι έχουμε παίκτες που είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Τέπιτς και Καλάθης έπαιξαν εξαιρετική άμυνα. Ίσως ο κόσμος να μην το βλέπει, να κοιτά ποιος σκοράρει. Το σημαντικό είναι κάποιος να παίζει καλά και στα δύο άκρα. Η καλύτερη περίοδός μας ήταν η τρίτη, όπου παίξαμε με Διαμαντίδη, Σάτο, Περπέρογλου, Φώτση και Τσαρτσαρή. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να παίζεις με 6-7 παίκτες. Κατ' εμέ, αγωνίστηκαν καλά και τους εύχομαι καλή τύχη», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο