Facebook Pixel Τα... πάντα όλα για τον Μίτσελ!
| 2013-02-01 22:27:00

Τα... πάντα όλα για τον Μίτσελ!

Τα... πάντα όλα για τον Μίτσελ!

Δύο Ισπανοί ρεπόρτερ (από Χετάφε και Σεβίλλη) που έζησαν τον Μίτσελ, γράφουν για τη δουλειά, τις γνώσεις και τις παραξενιές ενός καλού, αλλά «δύσκολου» προπονητή...

* ΧΑΒΙΕΡ ΕΡΝΑΝΤΕΘ (ρεπόρτερ Χετάφε στην εφημερίδα «As»)

«Η καλύτερη Χετάφε όλων των εποχών!»


«Μιλώντας για τον Μίτσελ, πάντα πρέπει να ξεκινάς με το σημαντικότερο που πέτυχε στην Χετάφε. Από τα εννέα χρόνια που βρίσκεται η ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορία της το έπαιξε την πρώτη χρονιά του Μίτσελ (2009-'10). Χωρίς μεγάλες μεταγραφές και με μπόλικους πιτσιρικάδες την οδήγησε στο Europa League και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Μίτσελ εφάρμοσε απαρέγκλιτα το 4-3-3 και η ομάδα πετούσε φωτιές στην επίθεση. Ηταν πραγματικά μία τέλεια σεζόν.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η επόμενη, αλλά τα καλά έπαψαν στα μισά. Τότε ξαφνικά άρχισαν τα πολύ άσχημα αποτελέσματα και η γκρίνια. Ο Μίτσελ βρέθηκε μαλωμένος με όλο τον κόσμο και κυρίως με τους δημοσιογράφους και τον πρόεδρο, Μιγκέλ Ανχελ Τόρες. Οι δύο τους είχαν μία απίθανη διαφωνία που δεν είχε προηγούμενο. Ο πρόεδρος ζήτησε από τον προπονητή να μην βάζει τον γιο του, Αντριάν, ο οποίος δεν έπαιζε καλά, μιας και θεωρούσε ότι ο πατέρας του μεροληπτούσε υπέρ του. Ο κόουτς όμως συνέχισε τα δικά του και στο τέλος της σεζόν ο Τόρες του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του.

Διαβάστε το υπόλοιπο στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags