Διαβάστε μερικά από τα όσα είπε ο Νίκος Οικονόμου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Για τις ομοιότητες που έχει ο τελικός του Κυπέλλου με τα ματς του πρωταθλήματος:
«Δεν πιστεύω πως θα δούμε κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε που στηρίζεται η κάθε ομάδα. Ωστόσο, το πλεονέκτημα για εμένα το έχει ο Ολυμπιακός αν και βέβαια σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει κάποιο φαβορί και δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Τα ματς του πρωταθλήματος είναι διαφορετικά σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου. Την Κυριακή θα έχουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».
Για το αν έχει ο Παναθηναϊκός ένα κρυμμένο τρικ ενόψει του τελικού ή τα έχει εξαντλήσει όλα:
«Σε κάθε παιχνίδι ο κάθε προπονητής σκάφτεται κάποια πράγματα. Δεν υπάρχουν τρικ. Από εκεί και περά μετράει η κατάσταση στην όποια θα βρεθούν οι παίκτες. Όλα είναι θέμα παικτών, αφού το αποτέλεσμα θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρεθούν οι παίκτες των δύο ομάδων».
"Άλλο ματς στο Ελληνικό"
| 08/02/13 - 20:32
Φαβορί δεν υπάρχει την Κυριακή για τον Νίκο Οικονόμου, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο