Facebook Pixel «Αφιερωμένη στον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς»
| 2013-02-12 00:49:00

«Αφιερωμένη στον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς»

«Αφιερωμένη στον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς»

Στον κόσμο της ομάδας που μένει πιστός πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό, αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο MVP, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς...

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού κι MVP του 38ου τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στην κάμερα της Nova για...

...για τον πρώτο τίτλου του ως παίκτης του Παναθηναϊκού: «Είμαι ευχαριστημένος που κατέκτησα το πρώτο τρόπαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι, όπως και στα κρίσιμες στιγμές και νικήσαμε δίκαια. Ήταν μία περίεργη αναμέτρηση, με διακοπές, αλλά αξίζαμε το τρόπαιο».

...την εμφάνισή του: «Είμαστε μία ομάδα με διαφορετικό πρωταγωνιστή κάθε φορά. Είμαι χαρούμενος που τώρα ήμουν εγώ. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου σε άμυνα κι επίθεση. Δε θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενος που βοήθησα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

...τις εικόνες ντροπής στο κλειστού του Ελληνικού: «Φοβήθηκα, καθώς στο γήπεδο ήταν κι η οικογένειά μου. Η διακοπή ίσως ευνοεί την ομάδα πίσω κι εκείνη τησ τιγμή ήταν ο Ολυμπιακός, όχι ο Παναθηναϊκός».

...για τη συνέχεια της ομάδος: «Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η πρόκριση στην 8άδα της Ευρωλίγκας. Το Κύπελλο Ελλάδος ίσως ήρθε την καλύτερη στιγμή. Τονώνει την αυτοπεποίθησή μας».

...την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/2): «Δύσκολη αναμέτρηση, απ' τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τρεις συνεχόμενες ήττες, θα ψάξει τη νίκη εντός έδρας. Σε καλή κατάσταση κι από ψυχολογικής πλευράς, έπειτα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

...το πού αφιερώνει το Κύπελλο Ελλάδος: «Στον κόσμο της ομάδος, που μας στηρίζει διαρκώς, παρά τα σκαμπανεβάσματά μας. Είναι πάντα δίπλα μας εναξαρτήτως αντιπάλου. Το αφιερώνω σ' αυτούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags