Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε την πέμπτη φετινή εκτός έδρας νίκη της και συνεχίζει να κυνηγάει τον Πανιώνιο στη μάχη των δύο για την τριτη θέση στην κανονική περίοδο. Το Περιστέρι από την άλλη με ρεκόρ 5-12 πια έχει αρχίσει να κάνει υπολογισμούς πως θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και βάθος πάγκου από τον αντίπαλο του. Ο ΠΑΟΚ, παρά τις απώλειες των ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλου τις προηγούμενες ημερες, κατάφερε να βρει λύσεις και να φτάσει στη νίκη.

ΜVP: Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο Έλληνας φόργουορντ του ΠΑΟΚ είχε 12 πόντους (6/8βολές, 3/6δίποντα), 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη και 2 κοψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα ήταν αυτός που όταν το Περιστέρι πλησίασε στο σκορ, με συνεχόμενα καλάθια άνοιξε τις αποστάσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Τάιλερ Χάινς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Αμερικανός σέντερ του Περιστερίου αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά, δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό και το μόνο που έκανε όση ώρα βρέθηκε στο παρκέ ήταν ένα φάουλ

ΚΕΥ POINT: Η άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχασε τις προηγούμενες ημέρες τους ΜακΓκραθ και Χαριτόπουλο. Παρόλα αυτά, όμως, οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τον τρόπο, μέσω της άμυνας τους, να κρατήσουν το Περιστέρι στους 55 πόντους και να φτάσουν στη νίκη.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Δεν ήταν πολλοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Περιστεριου με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλοι της ομάδας του Τζίμη Κουστένη προσπάθησαν να σπρώξουν το Περιστέρι στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν απογοητευμένοι από τις εξέδρες του κλειστού του Περιστερίου.

Δεκάλεπτα: 19-19, 33-35, 40-47, 55-63
Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 11 (6ριμπ, 6ασ), Κομποδιέτας 4, Θορν 8 (2), Κανονίδης 9 (1τριπ, 7ριμπ), Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 11, Γουίλιαμς 6, Χάινς, Πέτρουλας 2, Μελισσαράτος 4.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 7 (1), Χαραλαμπίδης 10 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 12 (9ριμπ), Δέδας 16 (4), Παπαδόπουλος 5, Νικολόπουλος 6 (2), Καλλές, Χρυσικόπουλος 7 (1τριπ, 6ριμπ, 7λαθ), Αμπαράς.

Πηγή: gazzeta.gr