Facebook Pixel Ο Γκάλης, το άρθρο 99 και η Πάτρα…
| 2013-02-27 19:17:00

Ο Γκάλης, το άρθρο 99 και η Πάτρα…

Ο Γκάλης, το άρθρο 99 και η Πάτρα…

Η χρονιά μπαίνει στην τελική της ευθεία και αρκετά θέματα είναι σε εξέλιξη στην ΚΑΕ Άρης, ορισμένα από τα οποία θα αλλάξουν ίσως και την πορεία της στο μέλλον αλλά και στο παρόν. Ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα τους, όπου στόχος

Καταρχήν στο θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99, ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και μήνες τους διοικούντες αλλά και τους Μετόχους της ΚΑΕ. Η αναβολή στην εκδίκαση της υπαγωγής δίνει χρόνο στους «κίτρινους» για να προχωρήσουν σε νέες συμφωνίες με παίκτες αλλά όλοι γνωρίζουν καλά ότι ο μεγάλος ρυθμιστής είναι στο Δημόσιο. Η θετική ή η αρνητική του στάση θα καθορίσει αν η ΚΑΕ υπαχθεί στο άρθρο 99 ή όχι. Πολύ απλά γιατί το ποσοστό του Δημοσίου όσον αφορά τα χρέη και την υπαγωγή αγγίζει το 40% και σαφέστατα απαιτείται η συναίνεση του.

Η πρόσφατη εξέλιξη της αναβολής καταδεικνύει ότι το Δημόσιο ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει όσον αφορά την στάση του σε εταιρείες που επιζητούν διέξοδο στο άρθρο 99. Πολλά ακούγονται, ότι θα σκληρύνουν οι όροι και οι προυποθέσεις, εντολή από την Τρόικα κάτι που λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο  επόμενο δίμηνο.

Διαβάστε περισσότερα στο allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags