Facebook Pixel Στο τέλος... Ηλυσιακός!
| 2013-03-02 20:52:00

Στο τέλος... Ηλυσιακός!

Στο τέλος... Ηλυσιακός!

Με πρωταγωνιστές τους Στόγκλιν και Αναγκόνιε και άνθρωπο της τελευταίας στιγμής τον Δορκοφίκη, ο Ηλυσιακός νίκησε 66-63 τον Πανελευσινιακό στο ντέρμπι της ουράς!

Η ομάδα της Ελευσίνας παρότι έφθασε πολλές φορές κοντά στη νίκη, ενώ στο τέλος είδε τα σουτ του Παπανικολάου να μη βρίσκουν στόχο, μπορεί να... παρηγορηθεί μόνο με το γεγονός πως κράτησε τη διαφορά από τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι.

Ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση και βλέπει πλέον τον Ηλυσιακό να έχει δύο νίκες περισσότερες.

Με εξαίρεση το ξεκίνημα του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 10-3 και 22-16, δεν υπήρχε σημείο που να έδειχνε ποιος θα έπαιρνε την νίκη. Παίκτες και προπονητές ήταν δικαιολογημένα μέσα στο άγχος γι αυτό και μόλις η Ελευσίνα ισοφάρισε το παιχνίδι πήγαινε πόντο, πόντο κακή επίθεση-κακή επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κάποιες μικρές διαφορές, μέχρι τρεις πόντους(34-37 στο 25.30) αλλά είναι χαρακτηριστικό πως δεν ξέφυγε κανείς με περισσότερους πόντους. Η ομάδα του Σκαραφίγκα πάντως προηγήθηκε με 52-47 στο 32(η μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα), αλλά ο Ηλυσιακός απάντησε με σερί 6-0 και τρίποντο του Χατζή για να επαναφέρει την τάξη.

Τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία 90’’ όταν ο Στόγκλιν, παρά τα πολλά του λάθη, ευστόχησε σε τρίποντα(61-59) και ακολούθησε εναλλαγή καλαθιών. Ο Λιακόπουλος ισοφάρισε, Γκάρισον και Νίκου αντάλλαξαν λέι απ μπαίνοντας στα τελευταία 40’’. Το όγδοο λάθος του Στόγκλιν ακολουθήθηκε από άστοχο σουτ του Λιακόπουλου και ...η φάση της χρονιάς. Ο Χατζής τράβηξε την άμυνα πάνω του, πάσαρε στον Δορκοφίκη και αυτός από τα 6,75 έκανε το σκορ 66-63 30’’ πριν το τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags