Facebook Pixel Με το χέρι στον διακόπτη για τα φώτα!
| 2013-03-03 12:55:00

Με το χέρι στον διακόπτη για τα φώτα!

Με το χέρι στον διακόπτη για τα φώτα!

Ξέρετε τι σχολίασε σε δήλωσή του ο Λάσμε, μετά την καταπληκτική εμφάνισή του εναντίον της Εφές; Πως όποιος πλησιάζει στο καλάθι του Παναθηναϊκού, θα κόβεται!

«Δεν το σκέφτομαι. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Κάθε φορά που κατευθύνεται αντίπαλος στη front line μας θέλω να τον σταματήσω και να την υπερασπιστώ. Ήταν σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κάνουμε προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί το κάθε λάθος κοστίζει σε αυτό το επίπεδο. Αν καλύπταμε και τη διαφορά, θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για να μπορέσουμε να έχουμε το αβαντάζ, αλλά σημασία έχει η ουσία Σημασία έχει ότι νικήσαμε. Πάντως κάναμε κάποια χαζά λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια», σχολίασε αρχικά.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Οι φίλαθλοί μας ήταν απίστευτοι. Μας παρέσυραν. Πάντα βοηθούν ακόμα και όταν έχουμε χάσει παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι ο έκτος παίκτης μας στο παρκέ. Θα έλεγα ότι νικήσαμε λόγω του κόσμου μας».

Για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Είναι καλό ότι έχασε η Μάλαγα, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δουλειά μας και θέλουμε να την κάνουμε σωστά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους ‘8’ της διοργάνωσης. Δεν χρειάζεται χαλάρωση, αλλά εγρήγορση»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags