Facebook Pixel «Ούτε εγώ δεν το περίμενα...»
| 2013-03-16 18:03:00

«Ούτε εγώ δεν το περίμενα...»

«Ούτε εγώ δεν το περίμενα...»

Καλύτερα από το αναμενόμενο, εξελίσσεται η πορεία της αποθεραπείας του Βαγγέλη Μάντζαρη, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν από λίγο καιρό.

«Το παλεύω. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, αλλά όσο περνά ο καιρός είμαι καλύτερα. Ελπίζω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι καλύτερα από όσο έπρεπε, από ό,τι μου λένε και οι γιατροί. Πρέπει να κάνω κουράγιο και υπομονή. Πιστεύω πως στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα είμαι 100% έτοιμος. Ιούλιο με Αύγουστο θα είμαι εντάξει», είπε αρχικά στο κανάλι «ΑΡΤ» ο Μάντζαρης.


Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ. Μετά τον τραυματισμό μου έλαβα πολλά μηνύματα κι αυτό με συγκίνησε πολύ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Για τη νίκη επί της Σιένα: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα. Η Σιένα είναι μια δουλεμένη ομάδα κι έχω αντιληφθεί πως έχει την περσινή μας ομάδα ως πρότυπο από ό,τι έχω καταλάβει. Προσπαθεί δηλαδή χωρίς πολλά μεγάλα ονόματα να πάει ψηλά μέσα από το καλό της σύνολο».

Για τη συνέχεια στο Top 16 και τα προημιτελικά: «Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας κι αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία, η Σιένα θα χάσει ένα ματς κι εμείς θα πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δεν κοιτάζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Εγώ πάντως προτιμώ περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την Αναντολού Εφές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags