Facebook Pixel «Ο Νικ και ο Δημήτρης ό,τι καλύτερο από το ελληνικό μπάσκετ»
| 2013-05-07 17:16:00

«Ο Νικ και ο Δημήτρης ό,τι καλύτερο από το ελληνικό μπάσκετ»

«Ο Νικ και ο Δημήτρης ό,τι καλύτερο από το ελληνικό μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του, ευχαρίστησε τον Νίκο Γκάλη για τις μαγικές στιγμές που προσέφερε στους φίλους του μπάσκετ και τόνισε πως αυτός μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι ό,τι καλύτερο έβγαλε ποτέ το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Νίκος Γκάλης βιώνει σήμερα μια ξεχωριστή μέρα. Απόψε θα τιμηθεί στο «Αλεξάνδρειο» σε έναν αγώνα που στην πραγματικότητα θα είναι ένα ξεχωριστό ραντεβού μεγάλων μορφών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και όμορφων αναμνήσεων, μαγικών στιγμών για τους περισσότερους, για όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ.
 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για τον Γκάλη, τόνισε: «Ο Νίκος Γκάλης έβαλε την Ελλάδα στον μπασκετικό χάρτη… Έκανε μία Ελλάδα ολόκληρη να κυκλοφορεί με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια και με όποιο τρόπο και να τιμηθεί, ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Ο Νικ και ο Δημήτρης είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ στη σύγχρονη ιστορία του. Όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το μπάσκετ τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Νικ, σε ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, απολαμβάνοντάς σε να «χορεύεις» στον αέρα και σε ευχαριστούμε που για περισσότερα από 20 χρόνια οδήγησες τα ελληνόπουλα στο δρόμο του αθλητισμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags