Facebook Pixel Να πώς ο Γκάλης θα σώσει ξανά τον Άρη!
| 2013-05-09 21:38:00

Να πώς ο Γκάλης θα σώσει ξανά τον Άρη!

Να πώς ο Γκάλης θα σώσει ξανά τον Άρη!

Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης για μια ακόμα φορά θα σώσει τον Άρη και θα βάλει τις βάσεις για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα. Πώς; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Όχι, μη νομίζετε ότι παλαίμαχος άσος θα αναλάβει την ομάδα με σκοπό να την ξανακάνει μεγάλη και τρενή. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, με δύο τρόπους ο μεγάλος Νίκος Γκάλης θα σώσει την αγαπημένη του ομάδα και θα τη βοηθήσει να ορθοποδήσει και πάλι. Πώς; Μα, φυσικά μέσα από τη μεγάλη γιορτή που στήθηκε προς τιμήν του στο Παλέ.

Πρώτον, από τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την εκδήλωση γέμισαν και πάλι τα ταμεία της ΚΑΕ. Και δεν μιλάμε για ...ψίχουλα. Μόνο από τα εισιτήρια η διοίκηση συγκέντρωσε 100 χιλιάρικα, βάλτε και τα έσοδα από τις χορηγίες και την μπουτίκ που έγινε ο μεγάλος χαμός και θα καταλάβετε ότι τα λεφτά είναι πολλά.

Δεύτερον, εκτός από το γεγονός ότι η ομάδα είδε και ξανά το χρώμα του χρήματος, η κίτρινη διοίκηση θα υποστηρίξει με αυτά τα λεφτά την υπαγωγή στο άρθρο 99. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ακόμα και στην αίτηση υπαγωγής σημειώνεται ότι η ΚΑΕ οργανώνει τη βραδιά για τον Γκάλη και πως με τα έσοδα θα ρυθμίσει τα χρέη της!

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ο Νίκος Γκάλης σώζει για μια ακόμα φορά τον Άρη και του δίνει την ευκαιρία να ανασάνει ξανά και να δει διαφορετικά το μέλλον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags