Facebook Pixel Ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται...
| 2013-06-01 14:20:00

Ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται...

Ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται...

Εκτός από ταλέντο με την πορτοκαλί μπάλα, φαίνεται ότι ο Στράτος Περπέρογλου τα καταφέρνει μια χαρά και με το... πηδάλιο στα χέρια. Καπετάνιος με τα όλα του, βλέπετε...

Ο διεθνής φόργουορντ μπορεί να μην αγωνίστηκε χθες στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, όμως πέτυχε μια άλλου είδους "νίκη". Και μάλιστα θριαμβευτική.

Λάτρης της θάλασσας, ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε χθες εξετάσεις για δίπλωμα ταχυπλόου κι όχι μόνο πέρασε, αλλά έριξε και ...εικοσάρα! Άριστα διαβασμένος ο Περπέρογλου έγραψε 20 στα 20 στη θεωρία, η οποία θεωρείται το πιο δύσκολο κομμάτι των εξετάσεων, ενώ τα πήγε περίφημα και στο πρακτικό κομμάτι.

Οι εξεταστές του εντυπωσιάστηκαν από το πόσο καλά προετοιμασμένος ήταν ο άσος του Ολυμπιακού όπως κι από το γεγονός ότι δεν προσπάθησε να επωφεληθεί από το όνομά του και να τύχει καλύτερης μεταχείρισης με ...πλάγιο τρόπο. Σε σημείο που ο πρόεδρος της επιτροπής εξετάσεων, Πάνος Μαριδάκης, τον συνεχάρη δημόσια για το ήθος και τις επιδόσεις του.

Ο "Πέρπε" πήρε το δίπλωμα με το σπαθί του και πλέον μπορεί να ανοιχτεί ελεύθερα και πέρα από την... θάλασσα του Πειραιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags