Μια που το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο είναι το πρώτο… χωρίς άγχος για τον φίλαθλο του ΑΡΗ μετά από κανά χρόνο (ακόμα και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είχαμε 2 ΓΣ και δυο εκλογικές διαδικασίες!!!) θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα διαφορετικό θέμα.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πιο χαλαρό, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας αθλητής, μία ομάδα, ένας σύλλογος.
Αφορμή στάθηκε το βιντεάκι που ετοίμασε το προπονητικό τιμ του ΑΡΗ στο μπάσκετ και το παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Βαγγέλης Αγγέλου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Μέσα από περίπου 10 λεπτά μπορεί ο καθένας να καταλάβει και να αντιληφθεί γιατί πέτυχε ο φετινός μπασκετικός ΑΡΗΣ που στο ξεκίνημα της σεζόν θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για υποβιβασμό στην Α2.
Η συνέχεια στο gazzeta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο