Facebook Pixel Ο Χάινς θέλει Ολυμπιακό λόγω... Γλυφάδας!
| 2013-06-02 19:10:00

Ο Χάινς θέλει Ολυμπιακό λόγω... Γλυφάδας!

Ο Χάινς θέλει Ολυμπιακό λόγω... Γλυφάδας!

Ο Κάιλ Χάινς χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, ψηφίζει Ολυμπιακό και για τη νέα περίοδο. Διαβάστε όμως ποιος είναι ο λόγος που θέλει να μείνει στην ομάδα...

Ο Αμερικανός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Men's Health» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον Βασίλη Σπανούλη: "Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ μου, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω μαζί του. Και ξέρεις κάτι; Ο Μπίλι δεν είναι κορυφαίος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ως προσωπικότητα. Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, ο τρόπος που μιλάει σε εμάς πριν και μετά τα παιχνίδια και ο τρόπος που προετοιμάζεται πριν από τα μεγάλα ματς. Ο τύπος είναι φαινόμενο".
 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του, που λήγει: "Προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Λατρεύω την ομάδα, λατρεύω τους συμπαίκτες μου, λατρεύω τη χώρα. Ειδικά η Γλυφάδα είναι ένας πραγματικός παράδεισος".

Τέλο αναφέρθηκε και στα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού: "Η περυσινή χρονιά ήταν ασύλληπτη. Δεν μας περίμενε κανείς. Σχεδόν ούτε κι εμείς οι ίδιοι. Απίστευτο κατόρθωμα. Η φετινή, όμως, είναι πιο γλυκιά. Πετύχαμε μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και μεγάλες διαφορές. Δεν δώσαμε περιθώρια αμφισβήτησης κι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία, αφού όλοι ήταν πιο κουμπωμένοι από τη στιγμή που αντιμετώπιζαν τον πρωταθλητή Ευρώπης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags