Facebook Pixel «Θα φανεί αν θα παίξουν Λο και Περπέρογλου...»
| 2013-06-03 19:30:00

«Θα φανεί αν θα παίξουν Λο και Περπέρογλου...»

«Θα φανεί αν θα παίξουν Λο και Περπέρογλου...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον τρίτο ημιτελικό με το Ρέθυμνο και δήλωσε πως άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Κάναμε ένα καλό συνολικά παιχνίδι, όπως απαιτούσαν οι συνθήκες για να κερδίσεις εδώ το Ρέθυμνο, μια καλή ομάδα με θερμό κοινό. Χρειαζόταν συγκέντρωση. Νομίζω πως σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είχαμε συγκέντρωση στο πλάνο μας και αμυντικά και επιθετικά, κάποια στιγμή το Ρέθυμνο αντέδρασε με το γνωστό τρόπο που παίζει με μακριά σουτ με πέντε παίκτες πρόσωπο στο καλάθι.

ΑΛλά εκεί είχαμε την υπομονή και τη σωστή αντίδραση για να βάλουμε τη διαφορά σε διψήδια επίπεδα, να κάνουμε το 3-0 και να προετοιμαστούμε για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι τα καλύτερα στο Ρέθυμνο, όχι μόνο για τη συνέχεια της φετινής σεζόν, αλλά και για την επόμενη. Έκαναν καλή δουλειά φέτος και αξίζουν συγχαρητήρια» δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έισι Λο και Στράτος Περπέρογλου. «Μέρα με την ημέρα θα φανεί εάν θα παίξουν Λο και Περπέρογλου. Νομίζω ο Περπέρογλου θα κάνει προπόνηση αύριο ενώ ο Λο έχει πυρετό από γαστρεντερίτιδα και είναι ξανά στο νοσοκομείο, ελπίζουμε να είναι ξανά σύντομα μαζί μας. Ο Περπέρογλου έκανε σήμερα ελαφρύ τρέξιμο και από αύριο θα μπει ξανά στην προπόνηση.

Τώρα για τους τελικούς, είναι μια σειρά παιχνιδιών που σου δίνουν το τρόπαιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή διαχείριση συναισθημάτων, αλλαγή έδρας από παιχνίδι σε παιχνίδι, πολύ δύσκολη σειρά και για εμάς, αλλά και για τον Παναθηναϊκό».   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags