Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντάς του: «Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς».
Ο Πρωθυπουργός της χώρας στη συνέχεια του ευχήθηκε: «Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου» και τον ευχαρίστησε που μαζί με τον αδελφό του σήκωσαν την ελληνική σημαία κατά την επιλογή του από τους Μιλγουόκι Μπακς στπ Νο 15 του ντραφτ: «Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα».
Μάλιστα ο κ. Αντώνης Σαμαράς έδωσε τον νεαρό μπασκετμπολίστα ένα εικόνισμα, το Άξιον Εστί και του είπε: «Να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο