Facebook Pixel Να κι αν έρθει, να κι αν δεν έρθει!
| 2013-07-12 08:42:00

Να κι αν έρθει, να κι αν δεν έρθει!

Να κι αν έρθει, να κι αν δεν έρθει!

Ο Παναγιώτης Περπερίδης σχολιάζει τη στάση του Νικ Καλάθη απέναντι στην Εθνική ομάδα. 

Διαβάζω ότι ο Νίκ(ος) Καλάθης δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα προπονητών, συμπαικτών και Ομοσπονδίας (κατά δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου), ότι η επικοινωνία μαζί του είναι εξαιρετικά δύσκολη και μόλις χθες ο Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του.

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε ένα θρίλερ για το αν θα έρθει ή όχι. Το ζούμε μάλιστα τόσο δραματικά που ο μικρός το πήρε χαμπάρι και έβαλε και όρους για το πότε θα έρθει. Ψάχνει ,λέει, ομάδα στο ΝΒΑ. Γελάει ο κόσμος όλος.


Να κι αν έρθει, να κι αν δεν έρθει. Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Να σου βάζει ο Νικ(ος) Καλάθης όρους, να μην εμφανίζεται στα τηλέφωνα, να καθυστερεί, να, να, να...

Πολύ σωστά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε ότι στην πραγματικότητα θέτει εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας. Ποιος είστε κύριε εσείς που θα κάνετε ναζάκια; Το μοναστήρι να ‘ναι καλά. Κι από το μοναστήρι, ο Παππάς να ‘ναι καλά (που παρεμπιπτόντως σήμερα έχει γενέθλια και χρόνια του πολλά). Δεν κατάλαβα δηλαδή. Καλύτερος είναι από τον Νικόλα ο μέχρι χθες χαϊδεμένος της Ομοσπονδίας; Ε δε νομίζω. Ας πάει στην ευχή του Θεού και να μην μας γράφει.

Και ποιος θα κουβαλάει την μπάλα; Τώρα σοβαρά το ρωτάνε; Η εθνική ομάδα με τόσες επιλογές θα κλάψει, επειδή ο Νικ(ολάκης) δεν θα μας κάνει την τιμή; Τόσο στην δική του περίπτωση, όσο και στου Κουφού ουδόλως με απασχολεί. Υπάρχουν επιλογές και παίκτες να καλύψουν τα «κενά» των πολυδιαφημισμένων «αμερικανακίων» που δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να παίζουν παιχνιδάκια (οι ίδιοι ή οι μάνατζερ τους) στην πλάτη της επίσημης αγαπημένης.

Θα περίμενα ακόμα πιο σκληρή στάση από την Ομοσπονδία. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση δια βίου αποκλεισμό. Αυτές είναι εκδικητικές γελοιότητες που μόνο φωστήρες τύπου βόλεϊ θα μπορούσαν να εφαρμόσουν. Λέω όμως ότι από την τρίτη αναπάντητη κλήση και την αρχή των «μα, μου, ξέρετε...» ο παίκτης θα έπρεπε να είναι εκτός πλάνων για το Ευρωμπάσκετ. Δεν είναι δα κι ο Γκάλης, καλά το είπε ο Βασιλακόπουλος. Κατά την άποψή μου, δεν έχει και τίποτα παραπάνω από τους υπόλοιπους. Είμαι βέβαιος ότι, αν ήταν στην προετοιμασία, τη θέση στη δωδεκάδα θα την είχε καβατζωμένη (μη χάσουμε το κελεπούρι), αλλά με τα καμώματά του εξόργισε ακόμα και τους πιο φανατικούς προστάτες του.

Καλύτερα έτσι (λέω εγώ). Η εθνική ομάδα μπάσκετ (το κορυφαίο εξαγώγιμο αθλητικό προϊόν τούτης της χώρας) είναι πολύ πιο πάνω από οποιονδήποτε. Πολύ περισσότερο από κάποιο πιτσιρίκι που παραχαϊδέψαμε και τώρα μας παίζει.

Είπε το Σάββατο ο Γιώργος Λιμνιάτης στον ραδιοφωνικό αέρα του Real Fm ότι ένα βασικό κριτήριο στελέχωσης της ομάδας είναι (πέραν του αγωνιστικού) το πως θα δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους, η χημεία. Ε λοιπόν σε αυτήν την παρέα τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση και πάντα πρέπει να τιμωρούνται. Όπως κι αν λένε τον μάγκα που κάνει τερτίπια. Πολύ περισσότερο αν τον λένε απλώς... Νικ(ολα) Καλάθη.

Καλή αναζήτηση στο ΝΒΑ νεαρέ κύριε και καλές διακοπές. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι δραματικά. Αλλά ακόμα κι αν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του κυρίου «δεν απαντώ στα τηλεφωνήματα», πιστεύω ότι πρέπει να μείνει εκτός ομάδας. Προς γνώση και συμμόρφωση.

Αρκετά με τις κουφές ντίβες...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags