Facebook Pixel Ποιος ο στόχος του Ματσιούλις;
| 2013-07-23 08:42:00

Ποιος ο στόχος του Ματσιούλις;

Ποιος ο στόχος του Ματσιούλις;

Ψηλά τον πήχη βάζει ο Λιθουανός άσος. 

Πορεία στην Ευρωλίγκα έως το Φάιναλ Φορ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Πράσινη", μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια. 

-Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα κι αυτό έγινε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους εκείνους που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα. Η στήριξη τόσο του προέδρου όσο και του προπονητή ήταν πολύ σημαντική για μένα, όλη τη σεζόν αλλά και τους δύο τελευταίους μήνες".

-Για τη φετινή σεζόν: "Αν και ήμασταν νέα ομάδα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Κι αυτό γιατί καταφέραμε από την πρώτη στιγμή να γίνουμε μια καλή παρέα και να μοιράσουμε τους ρόλους μεταξύ μας. Κάθε φορά ο καθένας ήξερε τι έκανε στο παρκέ".

-Για τους στόχους για το μέλλον: "Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Πάντα πίστευα. Και τώρα γίναμε πιο δυνατοί με τα καινούρια παιδιά που ήρθαν στο σύλλογο. Οπότε πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όπως πέρσι, θα καταφέρουμε να βρεθούμε στο Final 4".

-Για το Ευρωμπάσκετ με τη Λιθουανία: "Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Στόχος μας είναι σίγουρα ένα μετάλλιο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags