Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει ανακοινώσει πως δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο το θέμα του Μάικ Μπατίστ είναι ιδιαίτερο!
Ο «Μιχάλης» είναι το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την διοίκηση της ομάδας. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την βράβευσή του, όταν ήρθε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ με την Φενέρ για την Ευρωλίγκα.
Για αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή στο «τριφύλλι» ακόμα σκέφτονται αν πρέπει να πάρουν έναν ακόμα ψηλό, το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα.
Όπως γράφει όμως η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», η επιστροφή του Μπατίστ στον Παναθηναϊκό μπορεί να προχωρήσει μόνο αν οι «πράσινοι» βρουν άκρη χωρίς τον μάνατζερ, Νίκο Λώτσο, με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις.
Ο «Μπουλντόζας» πάντως θέλει σαν... τρελός να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο