Facebook Pixel Θανάσης και Γιώργος δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!
| 2013-08-25 15:30:00

Θανάσης και Γιώργος δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Θανάσης και Γιώργος δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Πού συναντήθηκαν τυχαία οι δύο ηγέτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και γιατί δεν είπαν ούτε μία καλημέρα; Ο σκύλος είναι πάντα και παντού...

Το ξέρετε και το διαπιστώνετε καθημερινά. Ο sportdog είναι παντού και όχι μόνο στα γήπεδα. Τελευταία μπήκαμε μέχρι και σε αεροπλάνο. Το είδαμε με τα μάτια μας κι επειδή θέλαμε να είμαστε σίγουροι ρωτήσαμε και κάποιους άλλους επιβάτες.

Την επομένη της ανακοίνωσης της απόκτησης του Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό, στο αεροδρόμιο της Μυκόνου είχαμε μια απρόσμενη συνάντηση. Βρέθηκαν στον ίδιο χώρο οι «αιώνιοι». Για την ακρίβεια από τη μια ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με τη γυναίκα του και την κόρη του κι από την άλλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Το παρελθόν έχει δείξει ότι όταν μέλη των δυο οικογενειών συναντιώνται, υπάρχει εγκάρδιος χαιρετισμός. Παλιά αυτά. Τελευταία φορά που έγινε ήταν όταν βρέθηκαν στο ΣΕΦ τόσο οι Αγγελόπουλοι (για την βράβευση του Ολυμπιακού από τον ΠΣΑΤ ως η κορυφαία ομάδα της χορνιάς) όσο και οι Γιαννακόπουλοι (Παύλος και Θανάσης βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά τους στο μπάσκετ και στον αθλητισμό). Τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε χειροκροτήσει τους δυο πρεσβυτέρους Γιαννακόπουλους κατά τη βράβευσή τους και μάλιστα αυτό είχε γραφτεί με θετικά σχόλια στην εφημερίδα «Πράσινη», συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μάλιστα οι τέσσερις άνδρες βρέθηκαν και στην αρχή της εκδήλωσης και στο τέλος όπου χαιρετήθηκαν με θέρμη.

Αυτά όμως είπαμε παλιά. Πριν φουντώσει η κόντρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Από τότε έχουμε καταγγελίες σε αθλητικούς δικαστές, ΕΦΙΠ, κατάκτηση δεύτερης Ευρωλίγκας οι μεν, νταμπλ οι δε, καταγγελίες για φοροδιαφυγή και πολλά ακόμα.

Τα βλέμματα των δυο ανδρών δεν συναντήθηκαν ούτε για μια στιγμή. Ούτε στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου της Μυκόνου (δεν είναι και Ελευθέριος Βενιζέλος), ούτε κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Αθήνα όπου συνταξίδεψαν οι δυο οικογένειες.

Και έπεται συνέχεια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags