«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν ένα ματς που για μία ακόμα φορά ήταν ισορροπημένο. Είχαμε και εμείς πιθανότητες να κερδίσουμε, αλλά χάσαμε κάποια σουτ χωρίς πίεση. Στο τέλος, το τρίποντο του Σάτο ήταν καθοριστικό γιατί έδωσε στον Παναθηναϊκό το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτή την σειρά των αγώνων για εμάς και αυτό είναι το χαμηλό μας ποσοστό στις βολές. Σήμερα είχαμε κοντά στο 60% σε ένα ματς καθοριστικής σημασίας.

Όπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στο αμυντικό ριμπάουντ. Αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα, αλλά είχαμε καλύτερα νούμερα σήμερα. Δε νομίζω ότι έκριναν τον αγώνα.

Αυτή τη στιγμή σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που έχει το πλεονέκτημα και τις περισσότερες πιθανότητες να κλείσει αυτή την σειρά. Αλλά και εμείς θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε», ανέφερε ο Πασκουάλ για το παιχνίδι.

Παράλληλα σχολίασε την απόδοση του Ναβάρο: «Είχε ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο»

Τέλος μίλησε και για τον κόσμο: «Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θετική και πάντα ο Παναθηναϊκός έχει την δύναμη των φιλάθλων του. Αυτός ο κόσμος κάνει ελκυστικό και το παιχνίδι»