Η χρονιά ξεκινάει με ένα ντέρμπι, είναι έτοιμη η ομάδα για να μπει στα βαθιά;
«Έχουμε ένα ντέρμπι στην πρεμιέρα, στο οποίο θα πάμε με κάποιες απουσίες, όπως και ο Ολυμπιακός όμως... Θεωρώ πως εκείνη την ημέρα θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».
Με την δική σου προσθήκη, αλλά και των άλλων παιδιών, πιστεύεις πως η ομάδα μπορεί να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο από το περσινό;
«Πέρσι έγινε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια η οποία τελείωσε επιτυχημένα με την κατάκτηση του νταμπλ. Φέτος, θεωρητικά η ομάδα έχει ενισχυθεί με κάποιους παίκτες, μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε, ώστε στο τέλος να είναι όλα καλά».
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στόχος είναι η κατάκτηση και των τριών διοργανώσεων που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύεις ότι φέτος η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα;
«Ας μην κρυβόμαστε, αυτός είναι ο στόχος. Ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, άρα από την στιγμή που συμμετέχουμε στην Ευρωλίγκα στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και αυτό το τρόπαιο».
Πρώτη σου χρονιά στην ομάδα, ποια είναι τα συναισθήματά σου τώρα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει η χρονιά;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, θέλω όσο μπορώ να προσαρμοστώ γρήγορα και να γίνω ένα κομμάτι της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα».
Πως είναι να έχεις συμπαίκτη και να αγωνίζεσαι στην ίδια θέση με τον Διαμαντίδη;
«Σίγουρα είναι πολύ όμορφο να παίζει με τον Μήτσο, γιατί πέρα από καλός αθλητής είναι και καλός άνθρωπος. Έχει την ικανότητα να κάνει την ζωή σου ευκολότερη μέσα στο γήπεδο. Θέλω και εγώ να βοηθήσω, να συνεργαστούμε καλά και στο τέλος να χαμογελάσουμε!».
Ο Πεδουλάκης σε κάποια παιχνίδια στην προετοιμασία σε δοκίμασε ως αντί-Διαμαντίδη, είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό για σένα να πετύχεις με τον Παναθηναϊκό; Σου δημιουργεί περισσότερο βάρος;
«Έχουμε κάποια κοινά και κάποια διαφορετικά στοιχεία με τον Διαμαντίδη. Σαφώς ο Μήτσος είναι σε υψηλότερο επίπεδο... Από εκεί και πέρα εγώ κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής μου, όπως κάνει και ο Μήτσος τόσα χρόνια και μακάρι να είμαι σε θέση όταν αυτός θα χρειάζεται να πάρει τις ανάσες του να τους τις δώσω εγώ και με το παραπάνω».
Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα είναι χωρίς κόσμο. Θα το ήθελες με κόσμο ή καλύτερα έτσι;
«Δεν έχω ζήσει την εμπειρία του ΣΕΦ με κόσμο, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις άδειο το γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, καλώς ή κακώς έτσι τα έφερε η κλήρωση και πρέπει να παίξουμε πρώτο παιχνίδι στο άδειο ΣΕΦ και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το ματς».
Θεωρείς πως είναι νωρίς το ντέρμπι για να είναι έτοιμες οι ομάδες να αγωνιστούν στο γνωστό τους υψηλό επίπεδο;
«Και οι δύο ομάδες έχουν έναν σταθερό κορμό. Σίγουρα έχουν ενισχυθεί και θα χρειάζονται κάποιο χρόνο για να πιάσουν τα συνηθισμένα στάνταρ τους, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό τους δείγμα αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, ένα ντέρμπι είναι ένα ξεχωριστό ματς και εκτός από το ταλέντο και πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες, παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο. Ελπίζω να έχουμε την διάθεση και την φρεσκάδα ώστε να πάρουμε το παιχνίδι».
Ο κόσμος τι να περιμένει από τον Νίκο Παππά;
«Ήρθα εδώ συνειδητοποιημένος του που έρχομαι, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και από εκεί και πέρα θέλω να σταθούν δίπλα στην ομάδα και θεωρώ ότι όπως δεν τους έχει προδώσει τόσα χρόνια, δεν θα το κάνει ούτε φέτος».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο