Στα 23 του χρόνια έχει ζήσει στιγμές, που άλλοι, σπουδαίοι παίκτες δεν κατάφεραν να ζήσουν σε ολόκληρη την καριέρα τους. Δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό, τρεις εγχώριους τίτλους και μια μεγάλη μεταγραφή σ' έναν εκ των πιο σημαντικών συλλόγων του κόσμου.

Χθες, μπήκε στο παρκέ του ιστορικού “Παλάου Μπλαουγκράνα” για να αγωνιστεί πρώτη φορά ως γηπεδούχος, αλλά “συστήθηκε” στους φίλους της Μπάρτσα ως ...πρωταθλητής Ευρώπης. Πρώτος σκόρερ (14 πόντους με τέσσερα τρίποντα κι ένα κάρφωμα), στην πολύ δύσκολη δύσκολη νίκη επί της Βαλένθια και πρωταγωνιστής (μαζί με τον Ντόρσεϊ) της μεγάλης ανατροπής που χρειάστηκε η ομάδα του Τσάβι Πάσκουάλ , ώστε να αποφύγει το... κάζο στην πρεμιέρα της “Liga Endesa”. Αυτό θα πει αγωνιστικό θράσος!

Ήρεμος, σοβαρός και ...ήσυχος βγήκε στο παρκέ για την προθέρμανση, όπως ένας μαθητής την πρώτη μέρα σ' ένα καινούργιο σχολείο. Έκανε ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες τους, άλλα και κάποιες διατάσεις αλά... Γκατζούλης style, δείχνοντας ότι κάποιες συνήθειες δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα. Εισέπραξε το πρώτο χειροκρότημα την ώρα της παρουσίασης και πήρε θέση μάχης. Πενταδάτος φυσικά, με προσωπικό αντίπαλο τον Ρομέιν Σάτο, σε μια μονομαχία από μέρες σαν τη... σημερινή στο ΣΕΦ.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr