Facebook Pixel "Χάσαμε στο ντέρμπι και δυναμώσαμε"!
| 2013-11-08 13:24:00

"Χάσαμε στο ντέρμπι και δυναμώσαμε"!

"Χάσαμε στο ντέρμπι και δυναμώσαμε"!

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Νάνο, που σχολίασε σε δηλώσεις του στη Nova, ενόψει και του ντέρμπι με τον Άρη:

Πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό;
«Νομίζω ότι από τη στιγμή που τελείωσε εκείνος ο αγώνας, θα πρέπει να τον ξεχάσουμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα μας που είναι με τον Άρη, με σκοπό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σας έχει επηρεάσει στο ψυχολογικό κομμάτι αυτή η ήττα που ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα;
«Πράγματι είναι σκληρό. Και είναι σκληρό, γιατί είχαμε κάνει καλή δουλειά και καλή προετοιμασία για το ντέρμπι. Η αλήθεια είναι ότι δεν αξίζαμε την ήττα και αυτό είναι κάτι που ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Άρη. Εκεί θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, με σκοπό να πάρουμε τη νίκη».

Τι γνωρίζεις για την ομάδα του Άρη;
«Για τον Άρη δεν ξέρω πολλά, γνωρίζω όμως ότι το τελευταίο διάστημα δεν τα πάει πολύ καλά. Άρα θα πρέπει κι εμείς να εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές αδυναμίας που περνάει ο αντίπαλος, με σκοπό να πετύχουμε τη νίκη».

Το "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, για να φύγει νικητής;
«Το βασικό είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι, κάθε εβδομάδα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει ο Άρης και να δείξουμε τις αρετές μας, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Είναι μια διαφορετική χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Πολλά νέα πρόσωπα και νέα παιδιά στην ομάδα. Ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος του Παναθηναϊκού;
«Ο στόχος είναι να πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα, παιχνίδι με παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, υπάρχει ήδη μια θετική δυναμική στην ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε δυναμώσει και από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε ολοένα και ψηλότερα».

Είναι η πρώτη σου χρονιά μακριά από την Ισπανία. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα, το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό;
«Η αλήθεια είναι ότι οι εντυπώσεις μου, τόσο για τη χώρα, όσο και για τον σύλλογο είναι φανταστικές. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αγωνίζομαι και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη και ο στόχος μου είναι να πάω ολοένα και καλύτερα. Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags