«Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Χίμικ, ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή που ήταν αήττητη πριν μας αντιμετωπίσει. Είναι σημαντικό ότι τη νικήσαμε, αφού είναι ένας από τους σημαντικότερους αντιπάλους μας στον όμιλο. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά, εν αντιθέσει με το προηγούμενο απέναντι στην Άνκαρα, που προηγηθήκαμε με 24 πόντους αλλά τελικά χάσαμε γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι» ανέφερε αρχικά και αναφέρθηκε στη συνέχεια για το ματς με τη Νίζνι.

«Μου αρέσει που επιστρέφω στη Ρωσία για ακόμα μία φορά, έχω βρεθεί εκεί με όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Με τον Παναθηναϊκό κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Χίμκι αλλά και στο «Γκομέλσκι Καπ». Ακόμα με τον Πανιώνιο πέρυσι που παίξαμε με την Ούνιξ Καζάν. Περιμένω να αντιμετωπίσω τον Πρίμοζ Μπρέζετς. Έχει σπουδαία καριέρα πίσω του και μου αρέσει το αγωνιστικό του στυλ. Είναι ένας μοντέρνος σέντερ που μπορεί να σουτάρει και μπορεί να κάνει λίγο απ' όλα. Έχει υπάρξει ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους ψηλούς.

Η Νίζνι είναι πολλή καλή ομάδα, ένα από τα φαβορί -στα χαρτιά- για την πρόκριση. Τους σεβόμαστε αλά δεν τους φοβόμαστε. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλό που αγωνιζόμαστε κόντρα σε τέτοιες ομάδες γιατί είμαστε νέοι και φιλόδοξοι. Βελτιωνόμαστε, οι Τσόχλας και Δέδας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Ο Κασελάκης είναι κομβικός παίκτης για εμάς, έχει μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο στην επίθεση. Είναι σπουδαίος αμυντικός. Στην άμυνα είναι σαν τον Λεωνίδα με τους 300! Ένας δυνατός αρχηγός με χαρακτήρα. Όσον αφορά σε εμένα, παίζω καλά. Έχασα κάποια εύκολα σουτ απέναντι στη Χίμικ, δεν ήταν η μέρα μου. Προσπάθησα να παίξω για την ομάδα μου».

Ξεχωριστή θέση έχουν στις αποστολές του ΠΑΟΚ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και πολύ περισσότερο το Pro Evolution Soccer, όπως αποκαλύπτει ο βασικός σέντερ του «δικεφάλου».

«Θα είμαστε συνεχώς στο δρόμο το επόμενο διάστημα με αεροπλάνα και λεωφορεία, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί και ως εκ τούτου να κατατροπώσω όλους τους συμπαίκτες μου στο Pro Evolution Soccer!».

Σε ότι αφορά το «Μπογρίνιο»:

«Ο καλύτερος παίκτης στα ηλεκτρονικά παιχνίδια ποδοσφαίρου; Εγώ φυσικά! Γιατί νομίζετε πως το όνομα μου στο twitter είναι Μπογρίνιο; Ο Μάικ Μπατίστ μου το έδωσε γιατί όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μας έβαζε να παίξουμε ποδόσφαιρο κάθε τόσο στη διάρκεια της σεζόν, σκόραρα όλα τα γκολ και έτσι ο Μπατίστ με έβγαλε Μπογρίνιο σκεφτόμενος τον Ροναλντίνιο!»

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε... στις τρίχες!

«Όλο και περισσότεροι παίκτες του μπάσκετ αφήνουν μούσι αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή είναι άσχημοι και θέλουν να το κρύψουν! Αστειεύομαι φυσικά. Τα μούσια και τα τατουάζ είναι της μόδας αυτό το διάστημα στην Ελλάδα. Ο δικός μας άνθρωπος είναι ο Τσόχλας! Δεν έχει τατουάζ αλλά ένα πολύ μεγάλο μούσι. Έζησε στην Κρήτη για αρκετά χρόνια και εκεί πολλοί ντόπιοι το συνηθίζουν. Είναι αστείο, είχε ακόμα μεγαλύτερο μούσι και τον αναγκάσαμε να το κόψει γιατί έμοιαζε με Έλληνα παπά! Του λέγαμε «ευχαριστώ πάτερ» και διάφορα τέτοια!

Τον πειράζω συνέχεια. Έλεγα στην κοπέλα του να μην ερωτεύεται ανθρώπους με μούσια, γιατί τη μέρα που θα ξυριστεί θα αποκαλυφθεί η άσχημη αλήθεια! Όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και περνάμε πολύ καλά όλοι μαζί. Πάντως δεν είναι ο Σπανούλης ή ο Τσόχλας που έχουν μούσια, είναι γενικά μόδα. Του Σπανούλη βέβαια δεν συγκρίνεται με αυτό του Τσόχλα. Ο Τσόχλας είναι ο βασιλιάς του μουσιού στο ελληνικό μπάσκετ»!

Τέλος, αναφέρθηκε στα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, με Νίζνι και Μπουντούτσνοστ.

«Τώρα έρχεται η Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία και στη συνέχεια η Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο. Δεν υπάρχει πολλή καλή αεροπορική ανταπόκριση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Ποντγκόριτσα και έτσι θα ταξιδέψουμε με λεωφορείο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα από τα δύο αυτά παιχνίδια θα είμαστε καλά. Πιστεύω πως αν κάνουμε έξι νίκες θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε ήδη τρεις και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, ακόμα και αν έχουμε κάποιο άσχημο αποτέλεσμα.

Θέλουμε να προκριθούμε γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε ακόμα καλύτερες ομάδες στη συνέχεια του Γιούροκαπ, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας. Να προσπαθήσουμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».