Προφανέστατα όχι. Από κάπου ορμώμενος έγραψε ο συνάδελφος όσα έγραψε. Κάποιος ,για κάποιον λόγο, κάτι του είπε. Ασφαλώς και πρόκειται περί αστειότητας. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να διώξει από τον πάγκο του πρωταθλητή Ελλάδας τον Πεδουλάκη, για να πάρει τον Πίνι Γκέρσον, που ωραίος τύπος είναι -δε λέω-, εξαιρετικά δημοσιογραφικός, αλλά εδώ και μερικά χρονάκια είναι καλός μόνο για τις ατάκες του. 

Φυσικά, η απάντηση του Παναθηναϊκού μέσω κύκλων ασφαλώς και αφήνει εκτεθειμένο τον προπονητή της ομάδας, αφού ναι μεν παρέχει στήριξη, αλλά κάνει λόγο για τραγικές εμφανίσεις (ή κάπως έτσι) ως τώρα.

Υπάρχουν δυο αναγνώσεις στο θέμα που ενέσκυψε ξαφνικά:

* Είναι άδικο να τρίζει η καρέκλα του ανθρώπου που πέρυσι με μια παντελώς αλλαγμένη ομάδα, έφερε δυο τίτλους, του πρωταθλητή και του κυπελλούχου.
Η εικόνα της ομάδας και πέρυσι τέτοιον καιρό ήταν εξίσου κακή, αλλά τον Φεβρουάριο ο Παναθηναϊκός πετούσε...

*... Ναι αλλά για να πετάξει, πέταξαν και κάτι ολίγα μύρια για αλλαγές επί αλλαγών παικτών που επελέγησαν, αλλά τελικώς δεν μας έκαναν. Φέτος το ρόστερ -θεωρητικώς- είναι πληρέστατο και δε υπάρχουν περιθώρεια για νέα έξοδα. Άρα αντί να αλλάξει 4,5 παίκτες, αλλάζεις έναν προπονητή και καθάρισες.

Αν με ρωτάτε, επιλέγω την πρώτη εκδοχή. Ο Πεδουλάκης είναι εξαιρετικός προπονητής, ο καλύτερος -εν ενεργεία- στην Ελλάδα (το έλεγα και πέρυσι τον Νοέμβριο, όταν ο εξάστερος ήταν πάλι για κλάματα) και προφανώς πιστεύω ότι θα βρεθεί η περπατησιά που θα οδηγήσει σε επιτυχίες.

Τώρα αν το πράγμα χοντρύνει τόσο πολύ και τα αποτελέσματα δημιουργήσουν ανάγκη αλλαγής, τότε επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι διάδοχος δεν θα είναι ούτε ο Γκέρσον, ούτε ο Ζντοβτς που διάβασα σήμερα και πέθανα στα γέλια. Και στις δυο περιπτώσεις η επιλογή θα σημάνει αυτομάτως λευκή πετσέτα και παράδοση σκήπτρων. Είναι πολύ έξυπνος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να κάνει κάτι τέτοιο. Αν (λέμε ΑΝ) προκύψει θέμα, τότε ο εκλεκτός θα είναι κάποιος άλλος.

Επίσης, θεωρώ δραματικό το κριτήριο παραμονής να είναι το αποτέλεσμα στο Γιαντ Ελιάου. Δηλαδή τι; Είναι απίθανο μια οποιαδήποτε ομάδα να ηττηθεί στο Ισραήλ από τη Μακάμπι; Είναι τόσο απίθανο; Απαγορευμένο; Τι;

Τη σεζόν 2012-2013 ,την ώρα που όλη η κοινωνία έκραζε- ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στήριξε την επιλογή του και τελικώς δικαιώθηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνει και τώρα.

Εκτός κι αν υπάρχουν άλλα θέματα που δεν γνωρίζουμε.

Δεν το πιστεύω όμως...

Υ.Γ: Κάτι ψιλομουρμούρες του Λάσμε και του Γκιστ κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Ηράκλειο ήταν ομολογουμένως περίεργο σκηνικό και ασυνήθιστο. Γενικώς υπήρχαν μερικά... ''μυστήρια'' τηλεοπτικά πλάνα. 

Πηγή: pamesports.gr