Facebook Pixel «Πικρή γεύση λόγω Λάσμε»
| 2013-11-17 22:43:00

«Πικρή γεύση λόγω Λάσμε»

«Πικρή γεύση λόγω Λάσμε»

Ο Αργυρής Πεδουλάκης δεν χάρηκε όσο θα ήθελε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες, λόγω του τραυματισμού του Στέφαν Λάσμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:  «Στόχος μας ήταν να πάρουμε τη νίκη και να βρούμε ρυθμό. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο για τα συνεχόμενα ματς. Κάποια παιδιά που είναι πιο έξω να μπούνε στην ομάδα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν άστοχοι ειδικά στα τρίποντα που μας άφησε ο Πανιώνιος. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και δεχθήκαμε μόνο δέκα πόντους. Το κομβικό σημείο ήταν όταν ο Ματσιούλις πήγε στο «4» κι έκαναν λάθη οι αντίπαλοι στην πίεσή μας και ξεφύγαμε στο σκορ. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανιώνιο που είναι καλή ομάδα».

Στη συνέχεια ο «Άρτζι» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Γκαμπονέζου σέντερ τονίζοντας: «Μας μένει πικρή γεύση λόγω του Στεφάν (σ.σ. Λάσμε). Έκανε προσπάθεια να επανέλθει και ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό. Εδώ και δέκα μέρες είχε βρει τον εαυτό του. Έχει πάει να βγάλει μαγνητική και θα ξέρουμε αργότερα ή αύριο το πρωί».

Νωρίτερα μίλησε και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ο οποίος υπογράμμισε: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να βρούμε τον ρυθμό μας. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή της σεζόν και χρησιμοποιούμε το κάθε παιχνίδι ως προπόνηση για να διορθώνουμε λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα χτίσαμε διαφορά και κερδίσαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags