Facebook Pixel Η απάντηση του Ηλυσιακού
| 2013-11-18 18:26:00

Η απάντηση του Ηλυσιακού

Η απάντηση του Ηλυσιακού

Ο Ηλυσιακός απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Κηφισιάς και τόνισε πως το DVD της αναμέτρησης είναι στη διάθεση όποιου επιθυμεί να διαπιστώσει το αληθές ή όχι όσων υποστηρίζει η ΑΕΝΚ.

«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ παρακολουθεί με σκεπτικισμό και λύπη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ, για την πρόσφατη μεταξύ μας αναμέτρηση, στην οποία κατακτήσαμε ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ τη νίκη.

Το dvd του αγώνα είναι στη διάθεση όποιου επιθυμεί να διαπιστώσει το αληθές ή όχι των «καταγγελιών» της φιλοξενούμενης ομάδας, τόσο σχετικά με τη διαιτησία, όσο και αναφορικά στις συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο μας.

Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς του ελληνικού μπάσκετ και σημειώνουμε ότι η αναμέτρηση διεξήχθη, όπως όλες, παρουσία του παρατηρητή διαιτησίας, η έκθεση του οποίου, ενδεχομένως να έχει διαβιβαστεί ήδη στα αρμόδια όργανα. Ως γνωστόν, οι εκθέσεις των παρατηρητών και το Φύλλο Αγώνος, αποτελούν τη μία και αδιαπραγμάτευτη αλήθεια. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ κι ο κόσμος του έχουν γράψει τη δική τους Ιστορία για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags