Facebook Pixel «Δεν έχεις τύχη όταν δεν ξεκινάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό»
| 2013-11-18 20:15:00

«Δεν έχεις τύχη όταν δεν ξεκινάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό»

«Δεν έχεις τύχη όταν δεν ξεκινάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό»

Το Ρέθυμνο είναι μία από τις θεαματικότερες ομάδες της Α1 κι ακόμα όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές, μένει πιστό στην φιλοσοφία του.

«Όταν δεν ξεκινάς σοβαρά με τον Ολυμπιακό δεν έχεις καμία τύχη να ζητάς κάτι παραπάνω, όταν δεν πολεμάς όλες τις χαμένες μπάλες. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε ως προς τον νικητή στα πρώτα επτά λεπτά όταν ο Ολυμπιακός πήρε αυτή τη μεγάλη διαφορά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ομάδα του τους πιο δυνατούς αντιπάλους:
 

«Δεν θέλουμε να σταματήσουμε τον ρυθμό και να ρίξουμε το τέμπο. Το Ρέθυμνο θα συνεχίσει να έχει προτεραιότητα το θέαμα και μετά θα κοιτάζει τη διαφορά. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε ομάδα που έχει περάσει μαζί αρκετό καιρό και την Κυριακή θα δούμε πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα».

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς από την πλευρά του είπε: «Εμείς αυτά τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τα βλέπουμε ως γιορτή. Είναι χαρά για εμάς να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Θα έλεγα ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς ενόψει της αναμέτρησης με την Ελευσίνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags