Facebook Pixel Επιβεβαίωση sportdog για τον προπονητή της Εθνικής!
| 2014-01-06 17:57:00

Επιβεβαίωση sportdog για τον προπονητή της Εθνικής!

Επιβεβαίωση sportdog για τον προπονητή της Εθνικής!

Διαβάσετε τις δηλώσεις του Βασιλακόπουλου για τον προπονητή της Εθνικής; Αν, τις διαβάσατε, θα θυμηθήκατε τι σας είχαμε γράψει στον sportdog για τον διάδοχο του Τρινκιέρι...

"Για να δούμε αν θα παίξουμε στο παγκόσμιο μετά από μερικούς μήνες, θα έχουμε άλλη επιλογή, και αν δεν μας δώσουν την κάρτα αυτή, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από προκριματική φάση, οπότε, θα υπάρχει άλλη επιλογή", είπε στις κάμερες ο Βασιλακόπουλος.

Δηλαδή άλλος θα είναι ο προπονητής αν η Εθνική ταξιδέψει στην Ισπανία και άλλος αν δεν παίξει στο Παγκόσμιο. Γιατί στη δεύτερη περίπτωση θα υπάρξει ανανέωση και θα αναλάβει τα ηνία ο Κώστας Μίσσας, όπως σας έχει γράψει ο σκύλος.

Αν τώρα η Εθνική πάρει την wild card, που είναι και το πιθανότερο, θα υπάρχει μεν Μίσσας, αλλά σε άλλο πόστο. Και χεντ κόουτς θα είναι πιθανότατα ο Κατσικάρης. Αν δεν δεχθεί ο Φώτης, αν έχει βρει σύλλογο μέχρι τότε, υπάρχουν κι άλλα ενδεχόμενα. Από το να μείνει ο Τρινκιέρι (απίθανο μεν, αλλά υπάρχει ως ενδεχόμενο), μέχρι να δοθούν τα ηνία σε άλλον Ελληνα (είναι και το πιθανότερο εναλλακτικό σενάριο).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags