Facebook Pixel «Πρέπει να το κάνουμε!»
| 2014-02-19 19:57:00

«Πρέπει να το κάνουμε!»

«Πρέπει να το κάνουμε!»

Ο Γιόνας Ματσιούλις έγραψε στο blog του στην Ευρωλίγκα για τα «πρέπει» του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Την ανάγκη της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού επισήμανε ο Γιόνας Ματσιούλις μέσω του blog του στην Ευρωλίγκα, ενώ ζήτησε τη στήριξη από τον κόσμο του «τριφυλλιού» χωρίς… παρεκτροπές. Αναλυτικά το μήνυμα του Λιθουανού φόργουορντ.

«Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς τους αντιμετωπίζουμε αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Μετά τις τρεις πρώτες μας νίκες στο Top 16 είμαστε τώρα στο 3-3 και για το λόγο αυτό πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι και μια άσχημη ήττα στη Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε τη μεγάλη μας επιστροφή στις νίκες. Πρέπει να το κάνουμε την Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί, να είμαστε 100% έτοιμοι και υγιείς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τρεις φορές φέτος τον Ολυμπιακό, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι κάθε φορά λίγο διαφορετικά. Είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον και των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα και σε κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερα για όλους, τους παίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους… Η μια ομάδα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της άλλης κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο διαφορετικά όταν προετοιμάζεσαι για τέτοια παιχνίδια ή πατάς στο παρκέ. Πολλοί ίσως να μην το αντιλαμβάνονται. Αλλά πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις.

Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι θετικό για μας. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας θα είναι εκεί για να μας υποστηρίξει, παρά το γεγονός ότι δεν τους κάναμε χαρούμενους στα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Είμαστε βέβαιοι πως θα είναι πάντα δίπλα μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε και πάλι ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια.

Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να μας υποστηρίξουν, να κάνουν… φασαρία, αλλά πάντα σε κόσμια πλαίσια. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορούν να το κάνουν. Μπορούν να δημιουργήσουν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα για μας χωρίς να δώσουν κανένα δικαίωμα να πει κανείς κάτι κακό για αυτούς ή το σύλλογο. Εμείς θα παλέψουμε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον αγώνα μας με τη βοήθεια της φωνής τους. Αυτό χρειαζόμαστε μόνο.

Ελπίζω να σας δω στο ΟΑΚΑ
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags