«Ολοι θέλουν να το κατακτήσουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Ουδέποτε είπα ότι μπορούμε ή ότι θα το πάρουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε. Είναι δεδομένο ότι ουδείς θέλει να παίξει αντίπαλος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρουν τι σύλλογος είμαστε. Ελπίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να περάσουμε αυτόν τον γύρο (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) και μετά θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Μόγιες.
Οσο για τον Ολυμπιακό; «Είναι μια πραγματικά καλή ομάδα και έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ. Αναμφίβολα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Επίσης έχει πολλούς Ελληνες διεθνείς που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μας περιμένουν πραγματικά δύσκολοι αγώνες».
Οταν ρωτήθηκε για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, σχολίασε: «Ο Μήτρογλου ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ για τον Ολυμπιακό, ένας σημαντικός παίκτης. Αποδυναμώνεται ο Ολυμπιακός με την πώλησή του; Νομίζω ότι θα προτιμούσε να τον έχει στο ρόστερ του, αλλά πιθανώς ένιωσαν ότι η πρόταση που είχαν ήταν τόσο καλή, που θα έπρεπε να τη δεχθούν. Από τότε, απέκτησαν δύο-τρεις παίκτες και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποιοι θα αγωνιστούν απέναντί μας και ποιοι όχι».