Facebook Pixel «Η διοίκηση θέλει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο»
| 2014-03-12 20:51:00

«Η διοίκηση θέλει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο»

«Η διοίκηση θέλει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη, ανέφερε πως δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά να αναλάβει, εξήγησε τι θα προσπαθήσει να αλλάξει και παράλληλα μετέφερε τους στόχους της διοίκησης!

«Είμαστε εδώ σε μία δύσκολη φαινομενικά στιγμή. Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους, την ίδια πορεία. Αυτή στιγμή στο τιμόνι είμαι εγώ. Θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" στον Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) γι' αυτά που προσέφερε. Είναι και φίλος. Θα προσπαθήσω εγώ κι οι συνεργάτες μου όσο μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Πρέπει αυτά που θέλουμε να κάνουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο» είπε σε συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ ο 40χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Ακόμη και στην εξέδρα να κάθομαι, εδώ θα 'ναι το σπίτι μου. Είμαι εδώ να συνεχίσω ως προπονητής και τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα 'μαστε εδώ».

Ο «Φράγκι» μίλησε και για...

...το αν το σκέφτηκε δεύτερη φορά προτού αναλάβει: «Πιστεύω ο χρόνος και τα περιθώρια ήταν πολύ λίγα. Η δεύτερη σκέψη θα σήμαινε ότι δεν πιστεύεις, ότι υπάρχει αμφιβολία. Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει πίστη μεγάλη σ' αυτά τα παιδιά. Μη λέμε πολλά. Είμαστε εδώ να δουλέψουμε και να πάμε μέχρι το τέλος».

...το πώς θα λειτουργήσει το... σοκ της αλλαγής προπονητής: «Θα δείξει. Θα δείξει. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Η διοίκηση έχει στόχο η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο κι αυτό έχουμε στόχο να κάνουμε».

...τα σχέδιά του: «Όλοι έχουμε πράγματα στο μυαλό μας. Το θέμα να προλάβουμε να τα κάνουμε καθ δώσουμε τι και κάτι παραπάνω. Λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα και λίγο περισσότερο σκορ»

...την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην Αναντολού Εφές (14/3, 20:00/novasports 2 - 10η αγων. ΤΟΡ 16) στην Κωνσταντινούπολη: «Ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά δεν έχεις επιλογές. Θα δουλέψουμε και θα πάμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags