Facebook Pixel Ολοι μαζί: Φραγκίσκος Αλβέεεεεερτης...
| 2014-03-21 01:15:00

Ολοι μαζί: Φραγκίσκος Αλβέεεεεερτης...

Ολοι μαζί: Φραγκίσκος Αλβέεεεεερτης...

Πριν από το ματς, στο ημίχρονο, όταν τέλος πάντως δεν παιζόταν ματς, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς άκουσε πολλές φορές το όνομά του να γίνεται σύνθημα... Οταν όμως τελείωσε ο αγώνας, τη δόξα την πήρε όλη ο νικητής.

"Φραγκίσκος Αλβέρτης", φώναξαν ρυθμικά οι 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη των πρασίνων.

Η επιστροφή του σπουδαίου Ζοτς ράγισε καρδιές, ράγισε ακόμα και τις πέτρες, αλλά μέσα στο γήπεδο μόνο ο Παναθηναϊκός ήταν καλός. Αυτή η Φενέρμπαχτσε δεν είναι ομάδα του Ομπράντοβιτς, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό που θέλει ο Σέρβος.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είναι μεταμορφωμένος. Και εδώ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το μεγάλο ερώτημα. "Οι προπονητές κάνουν τις ομάδες ή οι ομάδες τους προπονητές;". Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού βεβαίως υπάρχει και τρίτη εκδοχή. "Ο Διαμαντίδης κάνει τα πάντα". Γιατί αυτός ήταν η μεγάλη διαφορά. Εφάρμοσε στην εντέλεια όλα τα κόλπα που έμαθε επί Ομπράντοβιτς, ακόμα και ένα φάουλ που κέρδισε, με προσποίηση στον Πρεζντλιτς εκνεύρισε τον παλιό του προπονητή, που δυσανασχέτησε και διαμαρτυρήθηκε.

Ετσι είναι η ζωή όμως. Και δεν αλλάζει. Ο Παναθηναϊκός πήρε και τη νίκη και τη διαφορά, ο Αλβέρτης αποθεώθηκε. Τυχαίο ή όχι, ο Φράγκι είναι αήττητος και έχει μεταμορφώσει τους πράσινους. Δύο στα δύο μετράει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκό με τον Αλβέρτη στον πάγκο, τρία στα τρία συνολικά. Ε, γι αυτό, όλοι μαζί: "Φραγκίσκος Αλβεεεερτης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags