Facebook Pixel «Περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»!
| 2014-03-21 01:19:00

«Περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»!

«Περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού που τίμησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για την σπουδαία νίκη κόντρα στην Φενέρ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Δείξαμε ένα πολύ μαχητικό πνεύμα, κάναμε κάποια πράγματα που είχαμε πει, τρέξαμε, κάποιοι παίκτες μας ήταν σε καλή βραδιά και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι το γεγονός ότι είμαστε ένα σωματείο που αναγνωρίζει. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια, γιατί είναι ένας σύλλογος που ξέρει να αναγνωρίζει ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο σε όλους», είπε αρχικά ο «Φράγκι».

Σχετικά με τον… διπλό χαρακτήρα του αγώνα, τόνισε: «Το ματς είχε δυο όψεις. Η μια ήταν η αγωνιστική μεριά που έπρεπε να νικήσουμε και η άλλη ήταν το ζήτημα της αμηχανίας και της συγκίνησης που θα είχαμε απέναντι στον Ομπράντοβιτς. Είμαστε καταδικασμένοι να βάζουμε πάνω από πρόσωπα, την ομάδα».

Σε ότι αφορά τη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Πρέπει να βάλουμε κάποια στοιχεία στην ομάδα που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά και ατμόσφαιρα για μπάσκετ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags