Facebook Pixel "Να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα"
| 2014-03-23 19:10:00

"Να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα"

"Να κρατήσουμε την αμυντική μας ταυτότητα"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπενθύμισε πως όλα στον Παναθηναϊκό αρχίζουν απ' την άμυνα και της πίστωσε την αγωνιστική άνοδο του δευτέρου ημιχρόνου στη Χαλκίδα απέναντι στον τοπικό Ίκαρο (64-85).

«Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ποιοτικός ο κόσμος, που έρχεται στο γήπεδο. Το σημερινό ματς έγινε σε μία πολύ όμορφη πολη και σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μακάρι να συνεχίσουμε να βλέπουμε γήπεδα γεμάτα, από κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ κι υποστηρίζει την ομάδα του, με τον τρόπο που είδαμε σήμερα (23/3)» είπε απ' τη Χαλκίδα στη συνέντευξη Τύπου της 22ης αγωνιστικής της Α1 ο 40χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Ξέραμε ότι δε θα 'ναι εύκολο παιχνίδι για έμάς. Ο Ίκαρος Χαλκίδας είναι καλή ομάδα, με μαχητικούς παίκτες, παίζει καλό μπάσκετ κι ήρθαμε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Το δείξαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο αμυντικά πήγαμε πολύ υψηλά το σκορ. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα κι έτσι μπορέσαμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βρούμε ελεύθερα σουτ. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, ξέρουμε τι μας περιμένει αρχής γενομένης απ' τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα».

«Θέλουμε να ανεβάσουμε το σκορ, να δούμε αιφνιδιασμούς κι εύκολα καλάθια, αυτή είναι η πρόθεσή μας. Έχουμε βάλει κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας κι αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Φυσικά θέλουμε να κρατήσουμε την αμυντικη ταυτότητά ,ας, γιατί αυτή η ομάδα έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει καλή άμυνα» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags