Ο Γιάννης Αθηναίου έχει δεχτεί πρόταση από την Αρμάνι και τις επόμενες μέρες φημολογείται πως θα μεταβεί στο Μιλάνο για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Για το θέμα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις των "κίτρινων", αναμένεται να τοποθετηθεί προσεχώς η ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του αθλητή σε περίπτωση πρότασης από ευρωπαϊκή ομάδα.

Πάντως, ο 26χρονος γκαρντ πρόσφατα είχε διαψεύσει τη ...μεταγραφολογία γύρω από το πρόσωπό του, καθώς δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών και τουρκικών ομάδων. "Θέλοντας να βάλω ένα τέλος στην παραφιλολογία περί αποχώρησής μου από την ομάδα, που μόνο κακό της κάνει στην παρούσα φάση ανασυγκρότησής της, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να αποχωρήσω από τον Αρη και θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του", είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα λες όχι στην πρόκληση της Αρμάνι, η οποία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την πρόκρισής της στο Final Four της Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Αθηναίου, στη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει 13,4 πόντους, 3,3 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 3 λάθη με 41% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 75% στις βολές, σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη.