Facebook Pixel «Θέλει προσοχή ο ΠΑΟΚ, το έχει αποδείξει»
| 2014-04-05 16:46:00

«Θέλει προσοχή ο ΠΑΟΚ, το έχει αποδείξει»

«Θέλει προσοχή ο ΠΑΟΚ, το έχει αποδείξει»

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, θέλει και νίκη επί του ΠΑΟΚ για να «κλειδώσει» την πρωτιά στην Α1. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν... επηρεάζεται από την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων και ζητά προσοχή!

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, πειθαρχημένη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα του. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και το δικό μας ρυθμό, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στους Θεσσαλονικείς, προσθέτει: «Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη με τη λογική ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία δουλεύει, προετοιμάζει καλά το παιχνίδι και επιπλέον παίζει στην έδρα της.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του ότι θέλει προσοχή. Οφείλουμε λοιπόν να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για τη νίκη, αλλά και για μια καλή εμφάνιση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags