Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή; Από την πρώτη στιγμή που ο Σαββίδης βρέθηκε στην επικαιρότητα του Δικέφαλου, το όνομά του συνδέθηκε με τον Ζήση Βρύζα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε τις επαφές με την πλευρά του Ιβάν και, τελικά, ήρθε στην ομάδα ένας επενδυτής με οικονομική επιφάνεια, που μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στον σύλλογο. Ο καιρός από τότε πέρασε, ο Βρύζας συνέχισε να είναι πρόεδρος στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι πρόσφατα που ενημέρωσε τον Σαββίδη ότι θέλει να αφήσει τη θέση!

Ο λόγος; Διότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, όποιος κι αν είναι αυτός, θα αναλάβει και την ευθύνη για τα χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο! Είναι δυνατόν αυτή τη θέση, με τέτοια ευθύνη, να την θέλει ο Βρύζας; Που από την άλλη, όμως, δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και έχει προτείνει να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, καθώς ο Τσιστιακόφ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Τούμπα.

Τι θα συμβεί στο τέλος, σε ποιο πόστο θα συνεχίσει ο Βρύζας, για την ώρα δεν το ξέρει κανείς. Ή, μάλλον, το ξέρει μόνο ένας: ο Σαββίδης!

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΕΔΡΑ" των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Σαλπιγγίδη, έχεις μάθει ήδη από τον sportdog!